Omelett, nu som halvfabrikat

"Nu skall det vara lätt att göra omelett" tycker Kronägg och börjar alltså sälja färdig omelettsmet. Världens enklaste maträtt ska nu alltså bli ännu enklare, om det nu går ... Jag har oftast inte något emot halvfabrikat i sig, men det här är väl ändå att överdriva? 

Vill någon ens ha det där? Det kan ju knappast bara innehålla ägg och någon vätska som vatten eller mjölk. Ska bli kul att se hur länge det finns på hyllorna.


Här vare lugnt!

Inte mycket aktivitet här inte. Ska försöka bättra mig då min läsare vill ha mer.



Hårde Hardy!

Trevligt! Hardy Nilsson blir huvudtränare i Djurgårdens IF Hockey nästa säsong. Tillsammans med de tidigare tränarna Tomas Montén och Mikael Johansson tar han över huvudansvaret. Nu ska man väl dock inte tror och hoppas för mycket, för det som kommer avgöra hur det går för DIF är ekonomin och utav den spelartruppen. Men hur som helst, lite rutin saknas inte direkt i dagens Djurgården, plus att lite gamla minnen kommer tillbaka. Trevliga minnen dessutom. Två SM-guld är inte att leka med.

Hardys höjdpunkter i tränarkarriären;

1985 - Förde tillbaka Modo till Elitserien
1986 - Tyskt guld med Kölner EC
1987 - Tyskt guld med Kölner EC
1988 - Tyskt guld med Kölner EC
1989 - Tvåa i Europacupen med Kölner EC
1991 - Tyskt silver med Kölner EC
1994 - Tyskt guld med EC Hedos München
1996 - Tyskt guld med Düsseldorfer EG
2000 - Svenskt guld med Djurgårdens IF
2001 - Svenskt guld med Djurgårdens IF
2001 - VM-brons med Tre Kronor
2002 - VM-brons med Tre Kronor
2003 - VM-silver med Tre Kronor
2004 - VM-silver med Tre Kronor
2006 - Österrikiskt silver med EC Salzburg
2007 - Österrikiskt guld med EC Salzburg


Ett steg i rätt riktning!

Förresten, undra hur det bli nu med ramsan 'tränarnas Järnkaminer', nu när de är tre menar jag. ♪Hardy Nilssons järnkaminer, Johanssons&Montens järnkaminer♪ med dubbelnamnen ultrafort. Eller tar man alla tre för sig? Hmm ... Det mest ultimata skulle nog ändå vara att halva klacken sjunger "Johanssons ..", andra halvan "Tomas Montens .." för att sedan alla ska skrika "Hardy Nilssons järnkaminer."


RSS 2.0